

FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE Meeting Agenda



<b>Meeting Information</b>	n				
Meeting Name:	FX Executive Steering Committee (ESC)				
Date:	April 20, 2022				
Time:	10:00 a.m. – 11:30 a.m. (1.5 hours)				
Location:	In Person – Agency for Health Care Administration 2727 Mahan Drive, Building 3, Conference Rooms A, B, & C Tallahassee, FL 32308				
	<b>Virtual</b> – Microsoft Teams Webinar Meeting Register for this meeting <u>here</u> . After registering, you will receive a confirmation email with the link to join the meeting.				
	<b>Call in</b> – (audio only) +1 850-792-4898 Phone Conference ID: 268 187 972#				
Meeting Objective:	To view meeting materials, go to <u>http://ahca.myflorida.com/Medicaid/FX/fx_gov.shtml</u> . April 20, 2022 Executive Steering Committee				

## ESC Members

NAME	<b>ORGANIZATION/TITLE</b>	NAME	<b>ORGANIZATION/TITLE</b>
Simone Marstiller, Chair	Secretary & FX Executive Sponsor / AHCA	James Grant	State Chief Information Officer / DMS
Julie Madden	Deputy Secretary of Operations / AHCA	Shevaun Harris	Secretary / DCF
Tom Wallace	Deputy Secretary for Medicaid / AHCA	Taylor Hatch	Deputy Secretary / DCF
Brian Meyer	Assistant Deputy Secretary for Medicaid Operations / AHCA	Robert Karch	Deputy Secretary for Children's Medical Services / DOH
Kim Smoak	Deputy Secretary for Health Quality Assurance / AHCA	Barbara Palmer	Director / APD
Jaime Bustos	Chief of Health Info & Policy Analysis / AHCA	Austin Noll	Chief Operating Officer / FHKC
Scott Ward	Director of Information Technology / AHCA	Michelle Branham	Secretary / DOEA
		Scott Fennell	Deputy Chief Financial Officer / DFS

## Agenda Topics

Торіс	SPEAKER(S)	ESTIMATED TIME
<ul> <li>Opening Remarks &amp; Agenda</li> </ul>	Simone Marstiller	10:00 – 10:05 a.m. (5 mins)
<ul> <li>FX Program Updates</li> </ul>	Mike Magnuson	10:05 – 10:35 a.m. (30 mins)
<ul> <li>FX Module / Project Updates</li> </ul>	Kurt Hartmann Independent Verification & Validation (IV&V)	10:35 – 10:45 a.m. (10 mins)
<ul> <li>FX Focus: Integration Services/Integration Platform (IS/IP)</li> </ul>	Traci Feliciani Accenture	10:45 – 11:15 a.m. (30 mins)



## FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE Meeting Agenda



Торіс	SPEAKER(S)	ESTIMATED TIME
<ul> <li>Open Discussion / Member Updates</li> </ul>	Mike Magnuson / ESC Members	11:15 – 11:25 a.m. (10 mins)
<ul> <li>Upcoming Activities / Closing Remarks</li> </ul>	Simone Marstiller	11:25 – 11:30 a.m. (5 mins)
<ul> <li>Adjourn</li> </ul>	Simone Marstiller	11:30 a.m.

**FX Procurement Integrity Statement:** The Agency's FX program is an ongoing process that involves the preparation of specifications for upcoming contracts. To protect the competitive nature of FX procurements, the Agency will not have any discussions related to the scope, evaluation, or negotiation of any current or future procurement with vendors or their representatives, other than the Agency's SEAS Vendor, IV&V Vendor and IS/IP Vendor, who are precluded from bidding on future FX contracts. Procurements are subject to s. 287.057(25), Florida Statutes, between the release of the solicitation and the end of the 72-hour period following the agency posting the notice of intended award.