

FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE Meeting Agenda



Meeting Information

Meeting Name:	FX Executive Steering Committee (ESC)			
Date:	November 20, 2020			
Time:	1:30 p.m. – 3:00 p.m. (1.5 hours)			
Location:	Virtual – GoTo Webinar Meeting			
	To register for this meeting, please go to			
	https://attendee.gotowebinar.com/register/8406867416104241168.			
	After registering, you will receive a confirmation email containing call-in			
	and other information about joining the Webinar.			
	http://ahca.myflorida.com/Medicaid/FX/fx_gov.shtml.			
Meeting Objective:	November 20, 2020 Executive Steering Committee			
Meeting Objective:	To view meeting materials, go to http://ahca.myflorida.com/Medicaid/FX/fx gov.shtml. November 20, 2020 Executive Steering Committee			

ESC Members

NAME	ORGANIZATION/ROLE	NAME	ORGANIZATION/ROLE
Shevaun Harris, Chair	AHCA / Secretary	Molly McKinstry	AHCA / Deputy Secretary for Health Quality Assurance
Austin Noll	FHKC / Chief Operating Officer	Nikole Helvey	AHCA / Chief of Health Info & Policy Analysis
Beth Kidder	AHCA / Deputy Secretary for Medicaid	Patricia Medlock	DCF / Assistant Secretary (Child Welfare)
Cassandra Pasley	DOH / Medical Quality Assurance Director	Scott Fennell	DFS / Deputy Chief Financial Officer, Operations
Catherine McGrath	DOEA / Chief of Long-Term Care and Support	Scott Ward	AHCA / Director of Information Technology
Damon Rich	AHCA / FX Business Architect	Shila Salem	DCF / Director of Transformation and Modernization
James Grant	DMS / State Chief Information Officer	Stephanie Scanlon	AHCA / Chief Financial Officer
Lorena Fulcher	APD / Chief of Consumer Supports		

Agenda Topics

	Торіс	SPEAKER(S)	ESTIMATED TIME
	Roll Call and Opening Remarks	Shevaun Harris	1:30 – 1:35 p.m. (5 mins)
•	October 16, 2020 FX ESC Meeting Summary Review	Mike Magnuson	1:35 – 1:40 p.m. (5 mins)
•	FX Program Updates	Mike Magnuson	1:40 – 1:55 p.m. (15 mins)
•	FX Module Updates	Mike Magnuson	1:55 – 2:15 p.m. (20 mins)
•	Voting Action (including public comment) Decision 305 – IS/IP DDI: Workstream B Approval	Shevaun Harris / Scott Ward / Angel Garay	2:15 p.m. – 2:35 p.m. (20 mins)
•	Independent Verification & Validation (IV&V) Assessment	Kurt Hartmann	2:35 – 2:45 p.m. (10 mins)
•	Upcoming Activities	Mike Magnuson	2:45 – 2:50 p.m. (5 mins)
•	Open Discussion / Member Updates	Mike Magnuson / ESC Members	2:50 – 3:00 p.m. (10 mins)



FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE Meeting Agenda



Торіс	SPEAKER(S)	ESTIMATED TIME
 Adjourn 	Shevaun Harris	3:00 p.m.

Note: "As we are in the statutory blackout period as described in section 287.057(23), F.S., due to competitive procurements relating to Florida Health Care Connections, we will not have any discussions with entities outside of the Agency, the SEAS Vendor, and the IV&V Vendor related to the scope, evaluation, or negotiation of those procurements."