

FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE



Meeting Agenda

Meeting Information			
Meeting Name:	FX Executive Steering Committee (ESC)		
Date:	August 28, 2020		
Time:	10:00 a.m. – 12:00 p.m. (2 hours)		
Location:	Virtual – GoTo Webinar Meeting		
	To register for this meeting, please go		
	https://attendee.gotowebinar.com/register/2831903656953354254.		
	After registering, you will receive a confirmation email containing call-in		
	and other information about joining the Webinar.		
	To view meeting materials, go to		
	http://ahca.myflorida.com/Medicaid/FX/fx_gov.shtml		
Meeting Objective:	August 28, 2020 Executive Steering Committee		

ESC Members

NAME	ORGANIZATION/ROLE	ΝΑΜΕ	ORGANIZATION/ROLE
James (JC) Miller, Chair	AHCA / Chief Strategic Officer & Executive Sponsor	Austin Noll	FHKC / Chief Operating Officer
Beth Kidder	AHCA / Deputy Secretary for Medicaid	Cassandra Pasley	DOH / Medical Quality Assurance Director
Damon Rich	AHCA/ FX Business Architect	TBA	DOEA
Molly McKinstry	AHCA / Deputy Secretary for Health Quality Assurance	Lorena Fulcher	APD / Chief of Consumer Supports
Nikole Helvey	AHCA / Chief of Health Info & Policy Analysis	Matthew McCarville	DMS / State Chief Data Officer
Scott Ward	AHCA / Director of Information Technology	Patricia Medlock	DCF / Assistant Secretary (Child Welfare)
Stephanie Scanlon	AHCA / Chief Financial Officer	Scott Fennell	DFS / Deputy Chief Financial Officer, Operations
		Taylor Hatch	DCF / Assistant Secretary (Economic Self Sufficiency)

Agenda Topics

Торіс	SPEAKER(S)	Тіме
Roll Call and Opening Remarks	James (JC) Miller	10:00 – 10:05 a.m. (5 mins)
Review of July 31, 2020 FX ESC Meeting Minutes	Mike Magnuson	10:05 – 10:15 a.m. (10 mins)
FX Program Updates	Mike Magnuson	10:15 – 11:00 a.m. (45 mins)
Independent Verification and Validation (IV&V) Assessment	Peter Wall	11:00 – 11:15 a.m. (15 mins)
 Voting Action (including public comment) Decision 288 – IS/IP DDI: Workstream A Approval 	James (JC) Miller Scott Ward/ Angel Garay	11:15 – 11:50 a.m. (35 mins)
Upcoming Activities	Mike Magnuson	11:50 – 12:00 p.m. (10 mins)
Adjourn	Mike Magnuson	12:00 p.m.

Note: "As we are in the statutory blackout period as described in section 287.057(23), F.S., due to competitive procurements relating to Florida Health Care Connections, we will not have any discussions with entities outside of the Agency, the SEAS Vendor, and the IV&V Vendor related to the scope, evaluation, or negotiation of those procurements."